Ingrediencie pre 2 osoby
- 2 pstruhy
- soľ
- čierne korenie
- korenie na ryby
- 1 cukina
- 1/2 baklažánu
- 2 mrkvy
- sušený cesnak
- oregano
- bazalka
- čerstvý cesnak
- 100g parmezánu
- 50g masla
- olivový olej
Postup:
Na olivový olej položíme pstruhy, ktoré osolíme a okoreníme. Baklažán a cukinu nakrájame na kocky a ošúpanu mrkvu na kolieska. Zeleninu pokvapkáme olivovým olejom, osolíme, okoreníme a posypeme sušeným cesnakom, oreganom a bazalkou. Dáme piecť na 200° približne 30 minút. V hrnci rozohrejeme maslo, pridáme soľ, čierne korenie, strúčik cesnaku a parmezám, vznikne nám omáčka, ktorou polejeme ryby a ešte na 10 minút necháme zapiecť v rúre. Dobrú chuť 🙂
0 Komentárov